Lisas Tyger Info

PRISER: Alla priser är inkl moms och i svenska kronor SEK

FRAKT: Frakt tillkommer på varje order med fast pris 69 kr. 
I order med enbart pressarfötter, spolar eller nålar kan du välja "frakt 25 kr" när du kommer till kassan
FÄRG: Olika skärmars ljus gör att färgåtergivning inte alltid stämmer. 
Färgnyanser kan skifta på tygerna pga färgbad. Även när vi fotat mudd tillsammans med trikå kan nyans skilja från rulle till rulle och om man köper vid olika tillfällen.

REKLAMATION: Alla gör fel, även vi- och vi är mer än villiga att åtgärda detta.  Skicka ett mail till info@lisastyger.se så löser vi det. Kontrollera och mät tyget vid leveransen. Alla tyger passerar 2 personer innan vi skickar, allt för att undvika fel. Vi accepterar inte reklamation på tyg kund börjat klippa i.
​​​​

LEVERANSTID:
Vår strävan är att skicka ut paketet inom en vecka men vid högtryck kan längre leveranstid förekomma

EJ UTHÄMTAT PAKET: Pga att det ligger tillklippt metervara i nästan alla paket och att vi får dubbel hantering, debiterar vi 250 kr i avgift för icke uthämtade paket.
Även om du vill att vi skickar paketet om igen till dig, får vi betala Schenker för avgiften från ditt utlämningsställe och till oss, och sen en ny frakt till dig, dessutom lägger Schenker på en fakturakostnad för returfrakten läggs på en separat faktura. Dessa är inga avgifter vi kan påverka. 
Så snälla, hämta ut era varor! 

BETALNING: Vi använder Payson vid vår betalkort-hantering, och accepterar de vanligt förekommande bankkorten.
Swish och banköverföring går också bra, lämna då ordernumret som meddelande. Vid annat meddelande kan din order bli försenad.

ÖVRIGT: Vi skickar i nedbrytbar påse.
Husdjur vistas i lokalen. 
 ​​​Lisas Tyger är registrerad för F-skatt.